HEADER.VISUALLY_IMPAIRED_VERSION

Matthew Drinkwater


Matthew a divat, a kiskereskedelem és a technológia keresztmetszetében dolgozik, és a London College of Fashion innovációs ügynökségének vezetője. Matthew csapatával a fejlődő technológiát hívja segítségül a divatipar gyártásának, bemutatásának és kiskereskedelmének átalakítására, valamint egy új irányt biztosít a valóban digitális tervezővállalatok számára.

Matthew projektek elképesztő sorát valósította meg, amely megragadta mind a divatipar, mind a technológaipar fantáziáját. 2018-ban együtt dolgozott a Lucasfilm immerzív szórakoztatási részlegével, az ILMxLABbel, hogy új, teljesítmény-vezérelt kiterjesztett technológiájukat, a LIVECGXet a londoni divathéten bemutathassák – egy projektet, amely felfedte a digitális modellekben, digitális ruhákban és egy valós idejű vizuális effektekkel teli világban rejlő potenciált.

Matthew a Drapers szerint a „kiskereskedelem folyását megváltoztató divat-technológia úttörője”, a Stylus 2020-ban a „Digitális Világ Influenszerének” nevezte, a Wired pedig „úttörő és látnok” szavakkal jellemezte.