HEADER.VISUALLY_IMPAIRED_VERSION

SENTIMENTS


A Sentiments egy felső kategóriás, luxus színvonalú ruhákat tervező és készítő budapesti divatmárka. A márka exkluzív designere és tulajdonosa Joó Beatrix. A Sentiments már több mint 20 éve folyamatosan jelentkezik sikeres kollekciókkal. Szerepel a hazai társasági, művészeti és közélet meghatározó eseményein, valamint nagy presztízsű külföldi rendezvényeken.

A ruhák elsősorban azoknak a nőknek készülnek, akik számára az öltözködés egyfajta önkifejezés. A Sentiments olyan hölgyeket szólít meg, akik akarnak és mernek is felülemelkedni az átlagon, akik bátran vállalják az önmagunkban rejlő kreativitást. Kifinomult elegancia és szenvedélyek:  a ruhák a szépséget és a harmóniát képviselik.

A Sentiments alap-vonalvezetése általában letisztult . Ezt a letisztultságot kombinálja, díszíti fel a márkára jellemző rafinált, érzéki, olykor feltűnő részletekkel a tervező, egészen egyedi ruhakölteményt alkotva ezzel.  Minden Sentiments ruha finom, minőségi anyagokból készül, egyedülálló és kiismerhetetlen - akár a hölgyek, akik viselik. 

www.sentimentscouture.com